Adı ve Soyadı | Üniversite | Bölüm | Ülke |
Prof. Dr. Ahmad Puad Mat Som
| Sultan Zainal Abidin Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği | Terengganu, Malezya
|
Prof. Dr. Aslı Albayrak
| İstanbul Gelişim Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İstanbul, Türkiye
|
Prof. Dr. Atınç Olcay
| Gazi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Gaziantep, Türkiye
|
Prof. Dr. Atilla Akbaba
| İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İzmir, Türkiye
|
Prof. Dr. Aybüke Elif Ceyhun Sezgin
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ankara, Türkiye
|
Prof. Dr. Aysu Altaş
| Aksaray Üniversitesi
| Turizm Rehberliği
| Aksaray, Türkiye
|
Prof. Dr. Bahattin Özdemir
| Akdeniz Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Antalya, Türkiye
|
Prof. Dr. Bendegül Okumuş
| Central Florida Üniversitesi
| Konaklama ve Turizm İşletmeciliği
| Florida, ABD
|
Prof. Dr. Burak Mil
| İstanbul Kent Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İstanbul, Türkiye
|
Prof. Dr. Burhan Kılıç
| Muğla Üniversitesi
| Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği
| Muğla, Türkiye
|
Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt
| Balıkesir Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. D.A.C Suranga Silva
| Kolombo Üniversitesi
| Turizm Ekonomisi
| Colomba, Sri Lanka
|
Prof. Dr. David Hind
| Buckinghamshire Yeni Üniversitesi
| İşletme ve Hukuk
| Leeds, İngiltere
|
Prof. Dr. Deepali Bhatnagar
| Amity Üniversitesi Jaipur
| Yönetim ve Girişimcilik
| Jaipur, Racastan, Hindistan
|
Prof. Dr. Derman Küçükaltan
| İzmir Kavram Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İzmir, Türkiye
|
Prof. Dr. Doğan Gürsoy
| Washington Eyalet Üniversitesi
| Otel İşletmeciliği | Washington, ABD
|
Prof. Dr. Duran Cankül
| Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Prof. Dr. Düriye Bozok
| Balıkesir Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. Emel Memiş Kocaman
| Balıkesir Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. Emrah Özkul
| Kocaeli Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Kocaeli, Türkiye
|
Prof. Dr. Evren Güçer
| Karabağ Üniversitesi
| Rekreasyon Yönetimi
| Karabağ, Azerbaycan
|
Prof. Dr. Ferah Özkök
| Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Çanakkale, Türkiye
|
Prof. Dr. Fevzi Okumuş
| Central Florida Üniversitesi
| Konaklama İşletmeciliği
| Florida, ABD
|
Prof. Dr. Frederic Dimanche
| Ryerson Üniversitesi
| Otelcilik Yönetimi
| Kanada, Amerika
|
Prof. Dr. Fügen Özkaya
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları | Ankara, Türkiye
|
Prof. Dr. Göksel Kemal Girgin
| Balıkesir Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. Hakan Yılmaz
| Anadolu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Prof. Dr. Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
| Necmettin Erbakan Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Konya, Türkiye
|
Prof. Dr. Hilmi Rafet Yüncü
| Anadolu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Prof. Dr. Hülya Kurgun
| Dokuz Eylül Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İzmir, Türkiye
|
Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı
| Karabük Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Karabük, Türkiye
|
Prof. Dr. İbrahim Gönen
| Nişantaşı Üniversitesi
| Turizm Rehberliği
| İstanbul, Türkiye
|
Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ankara, Türkiye
|
Prof. Dr. Kamil Bostan
| İstanbul Aydın Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İstanbul, Türkiye
|
Prof. Dr. Khurram Sharif
| Katar Üniversitesi
| Pazarlama
| Doha, Katar
|
Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa
| Erciyes Üniversitesi; Kayseri Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği; Rektörlük
| Kayseri, Türkiye
|
Prof. Dr. Laila Drouiche
| Uluslararası Agadir Üniversitesi
| Turizm ve İletişim
| Agadir, Fas
|
Prof. Dr. Lokman Toprak
| Mardin Artuklu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Mardin, Türkiye
|
Prof. Dr. Lütfi Atay
| Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi
| Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği
| Çanakkale, Türkiye
|
Prof. Dr. Lütfi Buyruk
| Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Nevşehir, Türkiye
|
Prof. Dr. Mi-Hea
| Sejong Üniversitesi
| Konaklama ve Turizm İşletmeciliği
| Seul, Kore
|
Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban
| Balıkesir Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. Mehmet Sarıışık
| Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Sakarya, Türkiye
|
Prof. Dr. Mehmet Sarıoğlan
| Balıkesir Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. Menekşe Cömert
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ankara, Türkiye
|
Prof. Dr. Mohamed El-Ansari
| Vitez Üniversitesi
| İşletme Ekonomisi | Bosna Hersek
|
Prof. Dr. Muhammed Ashfaq
| İÜ Uluslararası Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| İşletme Yönetimi
| Almanya
|
Prof. Dr. Murat Doğdubay
| Balıkesir Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. Mustafa Aksoy
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi | Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ankara, Türkiye
|
Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı
| Afyon Kocatepe Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Afyonkarahisar, Türkiye
|
Prof. Dr. Nazgül Batyrova
| Uluslararası Turizm ve Otelcilik Üniversitesi
| Turizm ve Spor
| Türkistan
|
Prof. Dr. Neriman Gonca Güzel Şahin
| Atılım Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Ankara, Türkiye
|
Prof. Dr. Nilüfer Şahin Perçin
| Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Nevşehir, Türkiye
|
Prof. Dr. Nurudin Kıdıraliev
| Kırgız-Türk Manas Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kırgızistan
|
Prof. Dr. Nurten Çekal
| Pamukkale Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Denizli, Türkiye
|
Prof. Dr. Onur Görkem
| Katip Çelebi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İzmir, Türkiye
|
Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan
| Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Aydın, Türkiye
|
Prof. Dr. Osman Çulha
| Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Antalya, Türkiye
|
Prof. Dr. Oğuz Türkay
| Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Sakarya, Türkiye
|
Prof. Dr. Pınar Temizkan
| Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Prof. Dr. Rahman Temizkan
| Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Prof. Dr. Rhabra Sanae
| İbn Zohr Üniversitesi
| Ekonomi Bilimleri ve Yönetimi
| Agadir, Fas
|
Prof. Dr. Saurabh Dixit
| North-Eastern Hill Üniversitesi
| Turizm ve Otel İşletmeciliği
| Shillong, Hindistan
|
Prof. Dr. Selda Uca
| Kocaeli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kocaeli, Türkiye
|
Prof. Dr. Semra Akar Şahingöz
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ankara, Türkiye
|
Prof. Dr. Serkan Şengül
| Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Sakarya, Türkiye
|
Prof. Dr. Şafak Ünüvar
| Selçuk Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Konya, Türkiye
|
Prof. Dr. Şevki Ulema
| Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Sakarya, Türkiye
|
Prof. Dr. Sibel Özilgen
| Yeditepe Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İstanbul, Türkiye
|
Prof. Dr. Şimal Aymankuy
| Balıkesir Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Balıkesir, Türkiye
|
Prof. Dr. Tarık Nael Hashem
| İsra Üniversitesi
| Pazarlama
| Amman, Ürdün
|
Prof. Dr. Venkat Rao Yedla
| Pondicherry Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Puducherry, Hindistan
|
Prof. Dr. Volkan Altıntaş
| İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi
| Seyahat İşletmeciliği
| İzmir, Türkiye
|
Prof. Dr. Yüksel Ekinci
| Portsmouth Üniversitesi
| İş ve Pazarlama
| Portsmouth, İngiltere
|
Doç. Dr. Adem Arman
| Akdeniz Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Antalya, Türkiye
|
Doç. Dr. Ahmed Imran Hunjra
| Gazi Üniversitesi, Dera Gazi Han
| Finans
| Dera Gazi Han, Pakistan
|
Doç. Dr. Ahmad Albattat
| Yönetim ve Bilim Üniversitesi
| Yönetim | Şah Alam, Malezya
|
Doç. Dr. Alev Sökmen
| Kastamonu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kastamonu, Türkiye
|
Doç. Dr. Alper Işın
| İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İzmir, Türkiye
|
Doç. Dr. Alper Kurnaz
| Abant İzzet Baysal Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Bolu, Türkiye
|
Doç. Dr. Ann Ashton
| Ulusal Kalkınma İdaresi Enstitüsü
| Turizm İşletmeciliği
| Bangkok, Tayland
|
Doç. Dr. Asuman Pekyaman
| Afyon Kocatepe Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Afyonkarahisar, Türkiye
|
Doç. Dr. Aydan Bekar
| Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
| Yiyecek ve İçecek Yönetimi
| Muğla, Türkiye
|
Doç. Dr. Ayman Harb
| Ürdün Üniversitesi
| Turizm ve Otel Yönetimi
| Amman, Ürdün
|
Doç. Dr. Ayşe Şahin Yılmaz
| Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Isparta, Türkiye
|
Doç. Dr. Aza Azlina Md Kassim
| Yönetim ve Bilim Üniversitesi
| İşletme | Şah Alam, Malezya
|
Doç. Dr. Bakyt Turdumambetov
| Kırgızistan Türk Manas Üniversitesi
| Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği
| Bişkek, Kırgızistan
|
Doç. Dr. Bilal Deveci
| Kırklareli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kırklareli, Türkiye
|
Doç. Dr. Carlos Fernandes
| Viana do Castelo Politeknik Enstitüsü
| Teknoloji ve Yönetim
| Viana do Castelo, Portekiz
|
Doç. Dr. Çinuçen Okat
| Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Van, Türkiye
|
Doç. Dr. Emrah Keskin
| Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Nevşehir, Türkiye
|
Doç. Dr. Emrullah Erul
| İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| İzmir, Türkiye
|
Doç. Dr. Erhan Akarçay
| Anadolu Üniversitesi
| Sosyoloji
| Eskişehir, Türkiye
|
Doç. Dr. Fatih Günay
| Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Isparta, Türkiye
|
Doç. Dr. Gökhan Yılmaz
| Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Isparta, Türkiye
|
Doç. Dr. Gülçin Özbay
| Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Sakarya, Türkiye
|
Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu
| Afyon Kocatepe Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Afyonkarahisar, Türkiye
|
Doç. Dr. İbrahim İlhan
| Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Nevşehir, Türkiye
|
Doç. Dr. Kevser Çınar
| Necmettin Erbakan Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Konya, Türkiye
|
Doç. Dr. Mehmet Necati Cizrelioğulları
| Kıbrıs İlim Üniversitesi
| Turizm Rehberliği
| Mardin, Türkiye
|
Doç. Dr. Mehmet Sedat İpar
| Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Doç. Dr. Mehmet Kabacık
| Ordu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ordu, Türkiye
|
Doç. Dr. Ömer Moufakkir
| Körfez Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
| İşletme Yönetimi | Kuveyt
|
Doç. Dr. Osman Güldemir
| Eskişehir Anadolu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Doç. Dr. Önder Yayla
| Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Osmaniye, Türkiye
|
Doç. Dr. Özge Samancı
| Özyeğin Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İstanbul, Türkiye
|
Doç. Dr. Özgür Kızıldemir
| Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Sakarya, Türkiye
|
Doç. Dr. Rahmat Hashim
| Taylor Üniversitesi
| Konaklama, Turizm ve Rekreasyon
| Kuala Lumpur, Malezya
|
Doç. Dr. Razaq Raj
| Leeds Beckett Üniversitesi
| İşletme Yönetimi
| Leeds, İngiltere
|
Doç. Dr. Reha Kılıçhan
| Kayseri Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kayseri, Türkiye
|
Doç. Dr. Sabri Çelik
| Afyon Kocatepe Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Afyonkarahisar, Türkiye
|
Doç. Dr. Salim İbiş
| Galata Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İstanbul, Türkiye
|
Doç. Dr. Sedat Yüksel
| Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| İşletme Yönetimi
| Nizva, Umman
|
Doç. Dr. Serdar Sünnetçioğlu
| Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Çanakkale, Türkiye
|
Doç. Dr. Sibel Önçel
| Anadolu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Eskişehir, Türkiye
|
Doç. Dr. Sung Hee Park
| Makao Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
| Konaklama ve Turizm İşletmeciliği
| Cotai, Makau
|
Doç. Dr. Sonia Ferrari
| Calabria Üniversitesi
| Turizm ve Destinasyon Pazarlama | Cosenza, İtalya
|
Doç. Dr. Şaban Kargilioğlu
| Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Muğla, Türkiye
|
Doç. Dr. Tufan Süren
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ankara, Türkiye
|
Doç. Dr. Turgay Bucak
| Dokuz Eylül Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İzmir, Türkiye
|
Doç. Dr. Ümit Sormaz
| Necmettin Erbakan Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Konya, Türkiye
|
Doç. Dr. Üzeyir Kement
| Ordu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ordu, Türkiye
|
Doç. Dr. Yanki Hartijasti
| Endonezya Üniversitesi
| Ekonomi ve İşletme
| Cakarta, Endonezya
|
Doç. Dr. Yılmaz Seçim
| Necmettin Erbakan Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Konya, Türkiye
|
Doç. Dr. Yusuf Acar
| Aksaray Üniversitesi
| Turizm Rehberliği
| Aksaray, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Aahed Khliefat
| Ürdün Üniversitesi
| Turizm ve Konaklama İşletmeciliği
| Akabe, Ürdün
|
Dr. Öğr. Üyesi Asep Parantika
| Ulusal Üniversite
| Turizm ve Konaklama İşletmeciliği
| Cakarta, Endonezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Atif Mahmood
| IBADAT Uluslararası İslamabad Üniversitesi
| Yönetim Bilimi
| İslamabad, Pakistan
|
Dr. Öğr. Üyesi Aykut Göktuğ Soylu
| Kayseri Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kayseri, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Azamat Maksudunov
| Kırgız – Türkiye Manas Üniversitesi
| Ekonomi ve Yönetim
| Bişkek, Kazakistan
|
Dr. Öğr. Üyesi Betül Öztürk
| İzmir Ekonomi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İzmir, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Bülent Yorgancı
| Kayseri Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kayseri, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Chandra Shekhar Barua
| Hindistan Turizm ve Seyahat Yönetimi Enstitüsü
| Turizm İşletmeciliği
| Madya Pradeş, Gwalior, Hindistan
|
Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Sürücü
| Çankırı Karatekin Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Çankırı, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Faruk Yüksel
| Ordu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ordu, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Fakir Fatima Zahra
| Uluslararası Agadir Üniversitesi
| Ekonomi ve Yönetim | Agadir, Fas
|
Dr. Öğr. Üyesi Fikret Soner
| İstanbul Bilgi Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| İstanbul, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Fulya Sarper
| Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Ankara, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Hafidh Al-Riyami
| Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
| İşletme Yönetimi
| Nizva, Umman
|
Dr. Öğr. Üyesi Hayri Uygun
| Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
| Turizm ve Otel İşletmeciliği
| Rize, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Hema Mirji
| Bharati Vidyapeeth Saygıdeğer Üniversitesi
| İşletme Yönetimi | Pune, Hindistan
|
Dr. Öğr. Üyesi H. J. Ghulam Al Balushi
| Sultan Kabus Üniversitesi
| Konaklama İşletmeciliği
| Maskat, Umman
|
Dr. Öğr. Üyesi Jeetesh Kumar
| Taylor Üniversitesi
| Rekreasyon Yönetimi
| Kuala Lumpur, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Jeet Dogra
| Hindistan Turizm ve Seyahat Yönetimi Enstitüsü (IITTM)
| Turizm İşletmeciliği
| Noida, Uttar Pradesh, Hindistan
|
Dr. Öğr. Üyesi Jurry Foo
| Malezya Sabah Üniversitesi
| Sosyal ve Beşeri Bilimler
| Kota Kinabalu, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Khaled Alsardia
| Ammon Uygulamalı Üniversite Koleji
| Otel İşletmeciliği
| Amman, Ürdün
|
Dr. Öğr. Üyesi Kamaruzaman Yusoff
| Malezya Teknoloji Üniversitesi
| Sosyal Bilimler
| Johor, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Mansoureh Ebrahimi
| Malezya Teknoloji Üniversitesi
| İslam Medeniyeti Akademisi
| Johor, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Merve Onur
| Kayseri Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kayseri, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Mete Gövce
| Dokuz Eylül Üniversitesi
| Turizm ve Otel İşletmeciliği
| İzmir, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Mohammed Ragab
| Ammon Üniversitesi, Uygulamalı Koleji
| Otel İşletmeciliği
| Amman, Ürdün
|
Dr. Öğr. Üyesi M. Naqib Hamdan
| Malezya Teknoloji Üniversitesi
| Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler
| Johor, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Muna Fathmath
| Açık Üniversite Malezya
| İşletme ve Yönetim
| Selangor, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ülker
| Erciyes Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kayseri, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Mohd Alif Mohd Puzi
| Malezya Teknoloji Üniversitesi
| Şehir ve Bölge Planlama
| Skudai, Johor, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Nurul Diyana Md Khairi
| Malezya Teknoloji Üniversitesi
| Şehir ve Bölge Planlama
| Skudai, Johor, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Nurzhan Abıshov
| Uluslararası Turizm ve Otelcilik Üniversitesi
| Turizm ve Otel İşletmeciliği
| Kazakistan
|
Dr. Öğr. Üyesi Pembe Ülker
| Erciyes Üniversitesi
| Turizm İşletmeciliği
| Kayseri, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Rupa Sinha
| SRM Üniversitesi
| Konaklama ve Turizm İşletmeciliği
| Sikkim, Hindistan
|
Dr. Öğr. Üyesi Sara Rabiai
| İbn Zohr Üniversitesi
| Ekonomi
| Agadir, Fas
|
Dr. Öğr. Üyesi Serkan Çalışkan
| Kastamonu Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Kastamonu, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Sharma Kapil
| Kota Üniversitesi
| Ticaret İşletme Yönetimi
| Kota Kinabalu, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Shem Wambugu Maingi
| Kenyatta Üniversitesi | Konaklama ve Turizm İşletmeciliği
| Nairobi, Kenya
|
Dr. Öğr. Üyesi Shida Irwana Omar
| Malezya Sains Üniversitesi
| Şehir ve Bölge Planlama | Penang, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Shruti Arora
| Kota Üniversitesi
| Ticaret ve Yönetim
| Kota Kinabalu, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Symbat Nakhipbekova
| Uluslararası Turizm ve Otelcilik Üniversitesi
| Turizm ve Konaklama İşletmeciliği
| Türkistan, Kazakistan
|
Dr. Öğr. Üyesi Sibel Ayyıldız
| Karabük Üniversitesi
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları
| Karabük, Türkiye
|
Dr. Öğr. Üyesi Toh Pei Sung
| Malezya Sabah Üniversitesi
| Ekonomi
| Kota Kinabalu, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Trixie Tangit
| Malezya Sabah Üniversitesi
| Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler
| Kota Kinabalu, Malezya
|
Dr. Öğr. Üyesi Zatul Iffah Mohd Fuza
| UiTM Terengganu -Mara Teknoloji Üniversitesi
| Otel ve Turizm İşletmeciliği
| Kuala Dungun, Terengganu, Malezya
|